petek, 3. marec 2017

Ko me inspirira 56 - ODPRTINA ali NEGATIV izreza

Med tem ko se teta Zima še odloča ali bi ostala ali bi šla in teta Pomlad še razmiguje svoje zakrnele ude od zimskega spanja, midve s Tino odpirava nov Ko me inspirira izziv na temo ODRTINA, kar je najpogosteje kar negativ izreza.



Za inspiracijo sem izbrala čudovito Mirandino pomladno voščilnico, kjer je za odprtino uporabila negativ izrezanega tag-a in dodala tulipane.



Sama sem zelo sledila njenemu izdelku in prav tako odprtino izdelala s pomočjo šablone tag-a. Dvignila sem jo z moos gumo, iz katere sem prav tako izrezala tag. Vendar sem uporabila tudi sam izrezan odprti tag iz eko kartona in ga zalepila v negativ. Tulipane pa sem nadomestila z rožicami in metuljem.



Bela-eko kombinacija mi je zelo blizu in vedno sem navdušena kako izpade. Da pa sem dodala nekaj barve, sem rože pobarvala z akvarelnimi barvami, tokrat v rumeno-oranžnem odtenku. Na robovih eko kvadrata sem "razmazala" malo bele tempere in za konec dodala še besedo hvala.



Prijavite se lahko pod to objavo vse do 17.03.2017.
 Že tradicionalno Tina podarja 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para in seveda me že pošteni zanima, kako je ona opravila z izzivom. Zagotovo znova kaj baltazarskega :) 



Jaz vam želim čudovit vikend, ki naj ne bo zaznamovan s slabim vremenom. In ne pozabite glasno navijat za naše športnike.





22 komentarjev:

AndrejaM pravi ...

Oooo, kako lepo si sestavila stare in nove motive! krasen navdih in lepa zahvala!

Klara pravi ...

Uau, čudovita je! So mi padle v oči rumene rožice... Sicer je pa rjavobela kombinacija res lepa!

moi pravi ...

Krasna kombinacija papirja, ki nas vedno znova navdušuje (če gledam po blogih ;) Fino, da si dodala nekaj barve in je takoj pomladanska zahvalnica.

Tina pravi ...

Vladka...kako zelo nežno si interpretirala Mirandino voščilnico. Prekrasno topla inje in ravno prav razgibana. Zdaj pa se veseliva še naših punc in njihovih mojstrovin!

Valerija pravi ...

Zelo lepa voščilnica. Vedno znova me navduši tvoja belo natur kombinacija. Krasno!

Andreja pravi ...

Zelo lepo voščilnico si naredila in ta tvoja uporaba eko papirja je res fascinantna :-)) Lepo si dopolnila izrez. Super izziv, saj imam negative-pozitive zelo rada.

Draga Vladka, hkrati pa se ti zahvaljujem za lepe želje, ki si mi jih poslala v tvoji čudoviti voščilnici.

Marjeta pravi ...

Krasna voščilnica. Zanimiv izziv. S Tininimi šablonami je to vse lažje.

Edino kar pri tem izzivu ne najdem je gumb za prijavo. Se sprehajajm s tvojga bloga na Tininega a ga res ne vidim. Mi lahko pomagaš, prosim.

Vladuška pravi ...

Moja krivda, spet sem pozabila :(Takoj bom uredila.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Vladka draga, kar ne morem umakniti oči, tako mi je všeč vse, kar vidim. :)) Prekrasno!!

Helena pravi ...

Tale kombinacija ti je res pisana na tvojo ustvarjalno dušo. Prava lepotička je in fajn si se poigrala z odprtino.

Biljana pravi ...

Zlate roke imaš, čisto zares!

ArtMBR pravi ...

Ker sem v eko barvah tudi sama, seveda tudi po zaslugi tvoje knjige, me takele, še bolj pritegnejo. Morda pa bom tudi sodelovala na izzivu, nekaj imam v delu, kar bi lahko ustrezalo.

N-Eva pravi ...

ta barvna kombinacija mi je pri tebi zelo všeč....res zmaga.

oldpunca pravi ...

Čudovita je! Tvoja barvna kombinacija z dodatkom rumenih rožic je čista zmaga. Sanjsko lepo si sestavila vse elemente. :-)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

To da je krasno....se sploh ne splača pri tebi komentirat, ker tako je vedno in je škoda besed. Ko gledam tvoje izdelke čez vse letne čase in tvoj stil, ki je približno tak...uporaba eko papirja, bela tempera in minimalizem pri barvah... Iz teh treh stvari ti uspe naredit poletje, zimo, pomlad in jesen...to je tisto, kar me pri tebi vedno fascinira.

Metuljčica pravi ...

No, evo, se ti moram prav zahvaliti. Le kako se nisem spomnila in dodala samo malce barve, ko sem se šla eko varianto. Sploh ne morem opisati kako zelo všeč mi je tvoja voščilnica.

Hali pravi ...

Krasna, čisto tvoja, pa saj vem, da se ponavljam, a tale eko karton in bela tempera, potem pa še mini Tinine rožice...noro kako lepo pride...hvala za namig, sem že opravila nalogo <3

Ne-Ja pravi ...

Vladka tvoj minimalizem pri barvah vedno užge in pusti WAW efekt :). Všeč mi je kako si poudarila tagec z negativom in mu z metuljčkom dala novo dimenzijo. Rumene rožice so pa pika na i celoti. Saj veš, da obvladaš, ne ?! :) :) :)

Janja pravi ...

Kako lepe so te drobne rumene cvetke, ki krasno dopolnjujejo umirjeno barvno kombinacijo voščilnice. Zelo lepo. Lp

Cvetoči travnik pravi ...

Kakšna lepa "kreacija" negativa. Všeč mi je globina, ki si jo dobila s podlaganjem in dodana obroba, ter absolutno odlična barvna kombinacija. Pozdravček, Andreja

Anja Ž. pravi ...

o, kako lepo. Prav pomladno mi deluje in dodatek rumene je pika na i.

Maja pravi ...

Tako je lepa, da sem kar brez besed...