četrtek, 29. september 2016

Zahvalnica s pšeničnim klasjem/Wheat Stalks in Frames

Pa se vam končno javljam v "živo" iza ekrana. Počasi se še privajam na vsakdanjik in uspelo mi je na hitro preleteti vse, kar ste lepega ustvarile v času moje odsotnosti in mislim, da mi bo sedaj uspelo tudi kaj pokomentirati. Hvala vam, da ste me spremljale tudi, ko sem sama poležavala na plaži. Vreme nama je odlično služilo in domov sva prišla spočita in sveža ter pripravljena na nove podvige.


Tukaj pa je že moja nova voščilnica ali zahvalnica za CottageCutz blog. Tokrat sem se osredotočila na jesenske šablone. Ta letni čas me res še posebej nagovarja s svojo paleto barv.

Hi. Today I'm using some SC dies from Autumn release. I love this time of the year, when nature is so generous with colors.  If you are interested how to create it, please visit Scrapping Cottage blog, where you will also found all necessary steps how to create such a card.


Kot ponavadi, boste tudi tokrat natančno opisan postopek izdelave našle na SC blogu. Na grobo pa sem na ozadje s tehniko smooshing nanesla nekaj rjavega distress inka ter na podlago zložila dva okvirja, šop pšeničnega klasja ter napis in za piko na i pokapljala nekaj zlatih kapljic. 




Preden odpeketam za danes, bi se vam rada vsem zahvalila za vaše čudovite voščilnice in darilca, ki so me čakala, ko sem prišla domov. Ni bilo lepšega, kot naslednje jutro vse to odpirati in občudovati. HVALA VAM! Bom vse skupaj pofotografirala in vam tudi pokažem.

Bodite lepo in uživajte v teh krasnih sončnih dneh.
Imate pa še dva dni časa, da sodelujete na tokratnem izzivu na temo "prazniki". Prijavite se lahko tukaj.

And don't forget, sixth CottageCutz challenge is waiting for you. You still have two days to participate This time theme is HOLIDAY. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.


četrtek, 22. september 2016

Elegantni jelen/Elegant Deer

Ja, še kar vztrajam s prazničnimi in tokrat sem v ospredje postavila elegantnega jelena. 

I have another  Christmas card for you, this time with beautiful elegant Deer.



Osnova in pravokotnik s šivi so iz eko kartona, ki sem ga s pomočjo bele tempere in gobice popackala. :) Del pravokotnika s šivi sem izrezala tudi iz belega papirja in nato s pomočjo škarij oblikovala hrib. Jelena sem pobarvala z rjavima distress inkoma in si pripravila še nekaj božičnega zelenja ter napis. Končni izdelek pa ja takšen:



Več o postopku boste našle na CottageCutz blogu, kjer pa vas čaka tudi šesti izziv s temo PRAZNIKI. 



And don't forget, sixth CottageCutz challenge is waiting for you. This time theme is HOLIDAY. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.

četrtek, 15. september 2016

Svetleč venček z voščilom/Shine wreath with greetings

Danes vam pokažem kako izdelati to zelo preprosto voščilnico, ki bi bila primerna za masovno poizvodnjo. Pri tem pa sem uporabila Perfect Pearls za malo blišča :)

I have another CAS Christmas card for you. I think it is perfect for mass production. For a little bit shine I used Perfect Pearls, mixed it with water and spray it on all die cuts and card base. 



Poleg osnove sem si pripravila izrezan kvadrat s šivi iz belega in eko kartona. Venček sem izrezala iz belega, ga pobarvala z zelenim distress inkom in pošteno posprejala z mešanico vode in perfect pearls. Ko je bil suh, sem na jagode nanesla rdečo tempero. Napis sem izrezala iz rdečega papirja in ga posenčila ob robovih ter prav tako posprejala. Slednje sem storila tudi z osnovo in obema kvadratoma. Nato sem vse skupaj sestavila in voščilnica je končana. 



Tukaj pa se morda malo bolj vidi kako se vse skupaj sveti:



Več o postopku boste našle na CottageCutz blogu, kjer pa vas čaka tudi šesti izziv na temo PRAZNIKI. Se opravičujem, da je bil link za dodajanje vaših izdelkov dodan malo kasneje :( Najdete ga tukaj.

And don't forget, sixth CottageCutz challenge is waiting for you. This time theme is HOLIDAY. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.