petek, 29. julij 2016

Selimo se/We've Moved

Pa ne v resnici. Mislim tole s selitvijo. Samo voščilnico sem izdelala na to temo. Ideje ste zagotovo že videle, morda na Pinterestu ali pa pri Martini. Meni je ta ideja res zelo lušna in tako sem jo morala preizkusiti tudi sama. Uporabila sem CottageCutz šablone in nastalo je tole:



Also on today's card for CottageCutz blog I'm using dies from Home sweet home release and also some dies from previous releases. I saw ideas for such a card on the Pinterest and decided to give it a try. So, I used Build a House set 2 die and cut out just upper part of the house to create little houses. Balloons are taking the middle one away to another place. All required steps can be found on CottageCutz blog. Please, visit my post here.



Združila sem nekaj šablon iz različnih izdaj. Hiški, ki ostajata na starem mestu, sem pustila beli, tretji pa sem na sredini izrezala srce, ga pobarvala rdeče in ga vrnila na izrezano mesto. Pobarvala sem še streho in hiško sestavila. Za ozadje sem uporabial smooshing tehniko, balone pa prav tako pobarvala z distress inki. Bolj nazorno je postopek izdelave prikazan na CottageCutz blogu.




Bodite lepo in če ste na dopustu, uživajte na polno! Imate pa še dva dni časa, da se pridružite četrtemu CottageCutz izzivu. Več o tem izveste tukaj

Enjoy the summer and have fun creating. And there is still time to participate at fourth CottageCutz challengeThis time theme is GREENERY. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.


petek, 22. julij 2016

Zahvala za prijateljstvo/I chair-ish" your friendship

Kot vidite ima poletje svojo ceno, mislim v smislu ustvarjanja, saj razen za CottageCutz blog ne uspem narediti kaj drugega. Pa saj se ne jezim. Uživam v drugih stvareh, za ustvarjanje pa bo več časa jeseni. No, in tako je tukaj znova petek in čas, da vam pokažem kaj sem tokrat pripravila s šablonami Scrapping Cottage, natančneje s temi iz Home Sweet Home izdaje



Združila sem tri različne šablone in ustvarila kotiček v dnevni sobi, kamor bi se bilo zelo prijetno zlekniti in brati kakšno knjigo. Vse izreze sem pobarvala z distress inki, razen drobnih stvari, ki so pobarvane z distress markerji. S pomočjo smooshing tehnike sem nanesla nekaj inka še na ozadje. Bolj natančno je postopek opisan na CottageCutz blogu.

On today's card I used dies from Home sweet home release and create a card which can be send to a friend. Nice way to tell anyone you like his/her company or to invite a friend to come around. All required steps can be found on CottageCutz blog. Please, visit my post here.



Današnji izdelek je zelo primeren, da ga pošljete prijateljici ali prijatelju in se mu tako zahvalite in poveste, da je pomembna oseba v vašem življenju. Ali pa jo/ga povabite na dobro hrano ali kavo. In če boste že v ustvarjalnici, vas povabim, da narediti še kakšno voščilnico z zelenjem in se pridružite četrtemu CottageCutz izzivu. Več o tem izveste tukaj



I hope you like this easy and cheerful card. Enjoy the summer and have fun creating. And don't forget, fourth CottageCutz challenge is waiting for you. This time theme is GREENERY. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.

ponedeljek, 18. julij 2016

Izžrebanki jubilejnega izziva

Poletno ustvarjalno zatišje je čutiti tudi na mojem blogu in tako danes ne bom objavila kakšnega izdelka, bom pa namesto Tine, ki uživa na zasluženem dopustu, objavila izžrebanki jubilejnega 50-te izziva Ko me inspirira. Tukaj je na kupu vaših 46 čudovitih izdelkov. Res vam en velik HVALA:


Če si želite kateri izdelek podrobneje pogledati, vas vabim na to objavo, kjer kliknete na ime pod želenim izdelkom. Tukaj pa je že prva izžrebanka in to je pod številko 12 - Majda:


Druga pa je pod številko 20 - Metka:


Obema iskrene čestitke! 
Pišita mi prosim na moj mail, da se dogovorimo za podrobnosti: vladka.serbinek@gmail.com

Lep ponoven začetek poletja po tej ohladitvi vam želim in se beremo znova v petek.