četrtek, 26. april 2012

Roza škatlica presenečenja

Kako bi bilo fino, da bi se lahko kdaj pa kdaj zaprl v pravljično škatlico in se sprehajal po domišljijski pokrajini in se zabaval ob odkrivanju pravljičnih predmetov, ki bi imeli smešni dar govora in bi ti s svojimi sposobnostmi delali družbo na zabavnem domišljijskem pohajkovanju. 
Verjetno si ne bi izbrala tako roza variante in tudi grad bi zamenjala s kakšno lepo staro obnovljeno hiško, prekrito z bršjanom in krasnim vrtom na kakšni jasi. Ampak za dojenčico, ki je prava princeska za svoje starše, pa je to vsekakor prava kombinacija. Naročilo se mi je zdelo zelo zanimivo in predvsem mi je bila všeč ideja, da želita starša zabeležiti vsa lepa sporočila, ki sta jih dobila kot SMSe ob rojstvu deklice. In tako ima škatlica veliko krogov, ovalov, tag-ov za vsa ta sporočila. 

ponedeljek, 16. april 2012

V oranžnem

Ko je nastala pomladna v okvirju, sta skupaj z njo nastali še dve čestitki. Nisem se mogla upret tej topli oranžni, ki me je kar vlekla vase. Pogled nanju me pogreje v teh deževnih dneh in me spominja na to, da se za sivimi oblaki skriva toplo sonce. 

sobota, 7. april 2012

Velikonočna

Čeprav so ti praznični dnevi zaznamovani z dežjem, pa so na nek način zelo simbolični. Zemlja je bila zelo suha in rastline so se neznansko borile, da so privekale na sonce in se pokazale v vsej svoji lepoti. Dež je kot simbol upanja in veselja za suho zemljo in upanje in veselje prinaša tudi praznik Velike noči.
Želim vam doživete praznike, polne upanja in veselja. Imejte se lepo v krogu družine te dni in privoščite si malo počitka.
Voščilnica pa je slikana še v tistih sončnih dneh :)