sreda, 26. oktober 2011

Končno delavnica pri Vladki

Pa se bo le zgodilo, delavnica pri Vladki :))) Ker bo konec novembra, nam bo sigurno že malo dišalo po Božiču in tudi izdelki so temu času primerni. 
Torej drage moje dame, toplo vabljene na 3 urno delavnico, od 10 - 13 ure, ki bo potekala v učilnici župnišča cerkve Sv. Križa v Mariboru, Ertlova 4. Gospod župnik je tako prijazen, da nam bo v soboto, 26.11.2011 odprl vrata učilnice. 

S seboj prinesite: škarje, čopič, lepilo. Če imaste, bo dobrodošlo tudi orodje za zareze (kot sta scor Pal ali Scoring Board) ali kost za zareze in ravnilo. In pa seveda obilico dobre volje. :) Za ostale materiale poskrbim jaz. 

Prijavite se lahko na moj mail vladka.serbinek@gmail.com. Cena delavnice je 25€ in se poravna na delavnici. 

Na sliki pa si lahko ogledate delček tega, kar bomo delale. Predvsem bomo rezale, lepile, senčile, barvale z Distressi in tudi s tempero. Naučile se boste narediti 'les' iz papirja in še kaj. Najbolj pa se bomo zabavale in naklepetale!

Ob strani mojega bloga so na kratko povzeti vsi pomembni podatki.

Jaz že komaj čakam, kaj pa ve? :o)))

petek, 21. oktober 2011

Odpadlo listje

Zelena počasi prepušča svoje mesto rumeni, oranžni, tu in tam rdeči, vse dokler ne bo vsak list s svojim poslednjim plesom pristal na tleh in se počasi predal rjavi. Odpadlo listje bo pognojilo zemljo in drugo leto bo drevo imelo znova dovolj hranljivih snovi, da bo pognalo in se obarvalo v zeleno. Krog bo sklenjen. In tako znova in znova.

četrtek, 13. oktober 2011

S kolesom čez drn in strn

Medtem ko eden izmed slavljencev občuduje svoje novo kolo in se poda po zeleni preprogi med drevesi, se drugi spusti čez drn in strn in uživa, ko mu veter prečesava lase. 

sreda, 5. oktober 2011

Srečenje med kamenjem

Preden prestopiš sobano preteklosti, te na pragu pričaka ta motiv:
Soba ima travnato preprogo in kamnite zidove. Pohištvo si vanj postaviš sam, s svojo domišljijo in kar ti srce poželi. Pogled skozi okno razkriva samo naravo: