petek, 31. december 2010

Pa smo pri zadnji - objavi za letos

Leto zaključujem z dišečimi povštrčki, ki se jih lahko obesi na radiator ali kamorkoli, da se prostor napolni z vonjem po domačiih zeliščih (sivki, žajblju, timijanu...). Naredila sem jih kot dodatek k darilom in tako otvorila še šivanje z blagom. Seveda si ga sebi nisem naredila, ker pa se le nisem spomnila :) (to s kovačevo kobilo se bo počasi moralo končati :))))

petek, 24. december 2010

Toplina Božiča

V prejšnji objavi ste me znova tako presenetile in ganile s svojimi besedami, mislimi, pohvalami..., da sem kar večkrat prebirala komentarje. Žal sta čestitki bili samo dve in sta šli že naprej do dveh lastnic. Tiste, ki tokrat niste prišle na vrsto, pa vas izberem drugič. Če bi imela čas, bi z veseljem naredila kakšno za vsako od vas, ampak pred Božičem gre malo na tesno, saj me razumete, ali? :)))

sreda, 15. december 2010

Hvala tako in drugače

Ti dve čestitki naj bosta za vas, drage moje soustvarjalke, ki skupaj z menoj polnite strani mojega bloga. Lepo se imamo, kajne? S svojimi komentarji mi vsakodnevno božate dušo in vesela sem, ko vidim da rade zahajate k meni v tako velikem številu. Hvala vam za to. Če bi katera od vas želela katero od teh dveh voščilnic, ju z veseljem podarim. Samo napišite mi to v komentar.

četrtek, 9. december 2010

Pravljični večer in vabila ter čestitka za krst

Včeraj je bil pravljični večer, saj so se dogajale same pravljice :))) Večer sem namreč preživele v družbi vseh tistih, ki imajo oz. imamo zelo radi pravljice in smo prisluhnili petim pravljičarjem, ki so nam pripovedovali. Zgodil se je pravljični večer za odrasle in tako smo včeraj mi poslušali z velikimi ušesi in odprtimi usti. Domov sem odšla z velikim nasmehom na obrazu, ki še danes ni zamrl :) Toplo priporočam kak takšene večer, če se bo le zgodil v vaši bližini. Pokukajte na spletno stran vaših knjižnic.

Ker pa nisem pripovedovalec pravljic, ampak skušam te spraviti v življenje preko papirja, vam danes pokažem vabila za krst, ki so nastala pred davnimi davnimi časi :)) (no, pred kakšnim mesecem ali kakšen dan več).

ponedeljek, 6. december 2010

Komu je Miklavž pustil pred vrati žakeljček?

Vidim, da ste resnično vse bile pridne letos, ampak žal je bil žakeljček samo eden. Hvala za vsa vaša mnenja in za vse vaše komentarje, s katerimi božate mojo dušo vsaki dan. Lepo je bilo z vami še eno leto in všeč mi je, da vas vsako leto več srečujem in spoznavam tudi osebno.

Ampak dosti natolcevanja, že itak sem danes izgubila preveč časa z iskanjem zimskega ozadja za blog, pa mi prav nič ni všeč :( Bo pa izgled še malo jesenski :))))

Najprej naj razkrijem, kaj vse se je skrivalo v žakeljčku:

petek, 3. december 2010

Fotografija v časopisu in nagrade tako ali drugače

Najprej opozorilo, splača se vam prebrati do konca :)

Naj z vami delim zgodbo preteklega tedna. Pred približno enim tednom me je Creatissimo prijazno opozorila po mailu, da so v časopisu Dnevnik objavili mojo fotografijo in mi poslala tudi fotografijo članka. Ko sem si zadevo ogledala, sem ugotovila, da so meni nič, tebi nič, lepo pobrali mojo fotografijo z bloga, ji odrezali okvir in napis 'By Vladka' in jo posadili zraven članka. Seveda ni bilo nikjer omenjeno komu slika pripada. Pa verjetno tudi nobena ne pričakuje, da bom napisala, da so me prej kaj vprašali, seveda da ne.

sreda, 1. december 2010

Delavnica z otroki

Tako kot lani, sem se tudi letos podala malo bolj vzhodno, kjer uči moja prijateljica Jasna. Tudi tokrat me je prosila, da bi skupaj speljali delavnico novoletnih voščilnic. Pripravila sem več stvari, z namenom, da lahko izberemo kaj bi delali, saj smo imeli časa le 2 šolski uri.