sreda, 29. september 2010

Zeliščni vrt za rojstni dan

Medtem ko tetka jesen počasi barva listje in naravo uspava z jesenskimi zgodbicami, sem jaz z mislimi in čestitkanjem še pri poletju in mediteranu. Mogoče pa malo tega vonja prinese tudi k vam in vam s tem misli ponese nazaj na prijeten dopust in na čas, ko vam je morje pljuskalo po koži.

sobota, 25. september 2010

Poročna čestitka malo drugače

Na prvi pogled ta čestitka res nima nič skupnega s poroko. Vendar, glede na to, da je za dva, ki zelo rada potujeta in sta se odločila še za eno, pomembnejšo skupno pot, je ta čestitka povsem poročna ;)

ponedeljek, 20. september 2010

Otroška čestitka in 2 obešanki

Ta vikend sem bila en taki jesenski božiček ali pa prijazna škratulja, ki je ustvarjala za otroke. Za malo Evo tale obešanka, ki bo dopolnila darilo - otroško sobico:

nedelja, 19. september 2010

Moja 10-ka

Helena me je že pred časom izzvala, da povem 10 stvari, ki jih imam rada. Ker so poglavitne zadeve že naštete na desni strani v mojem profilu, se ne bom ponavljala, ampak lestvico nadaljevala za tem. Helena je tako lepo pospremila besedilo s fotografijami, da sem se odločila, da tudi jaz tako naredim.

1. Sobotna in nedeljska jutra
Začnejo se s skodelico jogurta in pregledom vseh novosti na vaših blogih. Nadaljujejo se z zajtrkom in seveda z obvezno skodelico kave:

ponedeljek, 13. september 2010

Facebook in poročna čestitka s srcem na razpokani podlagi

Tako, pa je še Vladuška na Facebook-u. Dolgo, dolgo sem se temu upirala, ampak naj se Ustvarjalna skrinja predstavi še tam, to je tudi edini vzrok, da sem se podala v največje virtualno mesto prijateljev.


torek, 7. september 2010

Kako je bilo, le kaj bo, o knjigah in kvačkanju

Duša in telo sta si odpočila. Misli so se prečistile. In ko se to zgodi, je tako, kot da bi ti prej nekdo sedel na prsih in bi ga neprestano nosil s seboj. Še dobro, da grem enkrat letno na pošten dopust, da odvržem ta, čedalje težji tovor in naredim prostor za novega, ki se mi bo nabiral skozi leto. Med tem ko so mi misli in podzavest prve dni še delali s polno paro in sem sanjala službene in vsakodnevne probleme in jih premlevala, sem nekje 4 ali 5 dan dopusta začela sanjati samo še o kvačkanju in o knjigah, ki sem jih brala čez dan. In verjemite mi, da je naporno tudi, če celo noč sanjaš o kvačkanju in eni zanki :))))