četrtek, 31. december 2009

Smrekice, snežak in dober skok v Novo leto



Preden se leto poslovi, želim z vami deliti še eno zgodbico in objaviti čestitko ali dve, potem pa vzamem zalet in odskočim novemu letu naproti.

Kot verjetno veste, sem bila pri Chez moi izžrebana in sem dobila tega luškanega sneženega moža, ki sem mu obljubila častno mesto na hodniku, poleg ostale dekoracije. Tako ga lahko vsak vidi, ki pride na obisk.

Poleg tega sem dobila še ta lušni tag, sem ga bila zelo vesela, ker sem si prav želela enega takega imeti v zbirki:

Chez moi sem tako poslala svoj naslov od Mute, kajti tam sem ga imela namen nastanit. Pa me je Chez moi prijazno povabila, da se dobiva nekje v Mariboru in s tem preprečima, da bi se snežak slučajno zlomil. Še bolje, se vsaj tako srečava v živo. Torej kje, kako, kdaj? Ona dela na Teznu, tudi jaz :-) In izkazalo se je, da si lahko pomahama iz stavbe v stavbo, ha ha. Sva se prav namejali po telefonu in prav fajn se je bilo srečati v živo. Skratka najina pot je bila taka: Muta-Maribor-Tezno-sosednja stavba. In za novo leto sva si obljubili en kafe in čvek, se že veselim.

Dragi moji, napočil je čas, da nazdravimo počasi Novemu letu. Svoje voščilo sem objavila že v prejšnji objavi. Imejte se lepo, vzemite dober zalet in veselo odplešite novim dogodkom naproti. Pa naj nas še velikokrat povežejo taka lušna znanstva.

Tukaj pa še nekaj čestitk, ki sem jih naredila že pred Božičem, smrekice, smrekice, smrekice:



13 komentarjev:

Helena pravi ...

Vladka, tvoje čestitke so tako živahno nagajive, da jih je prav luštno pogledati. Prav ogrejejo te, ko gledaš majave smrečice, nagajive vijugice, skrivnostne paketke.

Hehehe, kako včasih spoznamo, da nekdo, ki ga poznamo preko neta, živi, dela ... tik ob nas in si lahko pomahamo skozi okno :)

Tudi tebi želim vse dobro v novem letu. Veliko ustvarjalnega navdiha, da bomo še naprej občudovali tvoje krasne izdelke.

Nataša pravi ...

Kako lepe čestitke! Ful so mi všeč tiste z zvitima smrečicama, s katerih visi paketek.
Ne utegnem zdaj komentirat vsakega tvojega posta, zato ti kar tu napišem, da imaš čudovit blog z res krasnimi izdelki in izvirnimi idejami. Z veseljem si ga ogledujem in večkrat kar obstanem odprtih ust. :-)

Vse lepo v prihajajočem letu in še veliko dobrih idej za ustvarjanje ti želim.

Alenka pravi ...

Kako luštne smrečice. najbolj so mi všeč te kariraste!
vse dobro in lepo v novem letu, ki naj bo prepleteno z veliko, veliko sreče!

Špela pravi ...

Vračamo dobre želje tebi in vsem tvojim :)

Maja pravi ...

Svet je res majhen! Velikokrat razmišljam, še posebej v kakšni art trgovini, če je morda katera, ki je istočasno v trgovini kot jaz morda katera od vas! Morda smo se že srečale, le na pravo mesto se nismo postavile. Pa prav v tem je čar, a ne?
Vladka! Na tem mestu se ti zahvaljujem za vse tvoje komentarje, za vse spodbude in dobre misli. Vedno jih z veseljem preberem, saj vem, da v njih vložiš precejšen del sebe. Obisk na tvojem blogu pa je itak prava paša za oči in balzam za dušo! Vedno z nestrpnostjo pričakujem, kaj bom našla!
Želim ti veliko sreče, tebi in tvojim domačim ter še naprej tolikšno obilico ustvarjalne energije in neverjetnih idej!

moi pravi ...

Te tvoje smrečke so tako praznično nagajive. Se mi zdi, če bi jih kopirala, to več ne bi bilo to. Ti jim daš poseben čar.
Tisto najino srečanje naju je res spravilo v dobro voljo. Tako sledi še kaj več kavic, kot samo ta-obljubljena ;)
Tudi tebi želim ustvarjalnega navdiha in čarobnega prahu, s katerim oživiš svoje čestitke.

Tiara pravi ...

Smrekice so oh in sploh božansko lepe. V novem letu pa vse lepo in naj se ti izpolni, kar si najbolj želiš.

Marna pravi ...

Vsaka tvoja voščilnica je nekaj posebnega. In celotno tvojo božično novoletno kolekcijo sem si z največjim veseljem ogledala! Mojstrica si!
Želim ti vse lepo in dobro tudi za naslednje leto. Jaz pa se veselim tvojih novih izdelkov!
In hvala za vse tvoje komentarje, ki jih z veseljem preberem!
pa še to ... upam, da se v naslednjem letu tudi kdaj srečamo. ;)

Prodamo stanovanje pravi ...

Vladka, tale zgodba o sosednjih oknih mi je pa tako znana! Sva se s Sonjo menili, da se dobiva na kavo in pri tem ugotovili, da delava prav tako v sosednjih stavbah :) Res lepo je spoznati tudi v živo virtualne prijateljice, ki so vsaj meni postale pomemben del mojega življenja. Hvala ti za vse komentarje na mojem blogu, mi vedno dajo še dodatnega zagona. To da tvoj blog in tvoj stil ustvarjanja naravnost obožujem, pa mislim, da že veš;) Prej ko slej bo kakšna tvoja ideja pristala na kakšni moji torbici, so tako mikavne. Vse lepo v novem letu ti želim in se že veselim vseh novih stvari, ki jih boš še delila z nami. Srečno!

Jana pravi ...

Tvoje smrekice so tako tople in upam in žečim ti, da bi tvoje 2010 bilo čarobno. Lepo je širiti to našo virtualno družino in ti imaš vsekakor pomemben prostor v njej. Lepo. da si z nami in lepo je, da nas sprejmeš v tvoj fantastični svet!!!!!! Lepo se imej in nazdravimo na srečanja, ki se bodo zgodila med nami!!!!

Hali pravi ...

Jap svet je res majhen :-) sosednji stavbi, ja včasih te tudi kakšen občutek ne vara :-)

Smrečice so pa fenomenalne...čisto tvoje, joj kakšen užitek je priti v tvoj virtualni domek :-) Prekrasno!

BojaMoja pravi ...

Joj, tvoje smrečice :) saj ne vem, katera mi je lepša, katera je bolj čarobna, ker je vsaja zgodbica zase. In tako kot pravi že moi, če bi te kopirala, bi v kopijah zbledelo vse tvoje delo. Zato le veselo naprej :)

flo pravi ...

te tvoje smrečke so takooooooooo lepe, jaz si kar učke pasem na njih čeprav ne pokukam sem vsak dan (bemti pa bi lahko, ma ni časa :-(